Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan elementerne i ledelsessystemet for fødevaresikkerhed kan spille sammen og give løbende forbedringer og et effektivt system. Med udgangspunkt i PDCA-cirklen, standardernes krav og deltagernes systemer kommer vi omkring bl.a. audit, verifikation, kommunikation, afvigelser, årsagsanalyse, korrigerende handlinger, HACCP-teamets og ledelsens evaluering samt Food Safety Culture.
Kurset henvender sig til alle, der har grundig og praktisk erfaring med HACCP, da det er en forudsætning for optimalt udbytte af kurset. Deltagere på kurset vil derfor typisk være fra virksomhedens HACCP-team og ledelse, samt øvige medarbejdere med ansvar for drift, vedligeholdelse og evaluering af virksomedens HACCP-system.
Lone er M.Sc. Food Science og og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.
Aarhus 12. maj 2025 | |
Aarhus 9. december 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk