Nyhedsbrev fra DMRI
2024
- November nyhedsbrev. Kød, biokonservering, sundhed og planteproteiner
- Bacillus cereus, invitation til konference og webinar
- Konference invitation og ICoMST 2024
- Mikrofloraundersøgelser, leverpostej, blod som proteintilskud
- Frokostwebinar, fødevarekonference og nyt fra det cellebaserede landbrug
- Hybridprodukter og svampemad på Madens Folkemøde
- Sommertid er grilltid
- Biprodukters holdbarhed og kødkvalitet efter køling
- Fremstilling af tørsaltet bacon og tilbud om sparring
- Frokostwebinar om hangrise. Visionsystemer. Champignon
2023
- God jul, ny kølemetode, udnyt resterne, højdepunkter fra konference
- Rundt om kultiveret kød
- DMRI i november - frokostwebinar, lav saltindhold, MikroERFA, leverandørnumre på grise
- Oktobers frokostwebinar, holdbarhed af plantebaserede fødevarer
- Iltabsorbere, pølsekursus og kvalitetssikring af sensorik panel
- Flydende røg, rengøring og kommende events
- Webinar- og fødevarekonference-invitation, køling
- Invitation til sommer- frokostwebinar om blod
- Digitalisering af pantsystem og god sommer
- Spar på energien og invitation til webinar
- Grillråd og kursustilbud
- Invitation til frokostwebinar
- Invitaion til webinar og samarbejde om forskning og udvikling
- Pustning, pepperoni og sensorik workshop
- Gratis webinar om rengøring
- DMRI News om sporbarhed med AI algoritme
2022
- Listeria igen i medierne
- DMRI News oktober 2022
- Umami i den bæredygtige kost
- Gode grillråd fra DMRI
- Emballageguiden DMRIPack er klar.
- Sidestrømme og restprodukter udnyttes
- DMRIpack er på vej
- Kurser i marts om sensorik, dyrevelfærd, holdbarhed
- Kunstig intelligens og kreaturslagtekroppe
2021
- DMRI News om proteiner og hybridprodukter
- Sidste nyt fra årets konferencer
- Klippekort til rådgivning indenfor fødevaresikkerhed
- Invitation til konference om fremtidens fødevareproduktion
- Klippekort til rådgivning indenfor sensorik
- Er masseproduktion af kunstigt kød lige på trapperne?
- Bliv inspireret af efterårets kursustilbud fra DMRI
- Få en mere bæredygtig rengøring, og øg produktionstiden video og teaser for fødevarekonference
- Afgiver din emballage smag?
- Klimavenlige grillpølser
- Opmåling med 3D-scanning
- Fødevaresikkerhedstema - DMRIPredict, digitalisering, mikrobiologi
- Fokus på virus i fødevarer
- DMRI News Februar
- Rengøringstema - Elektrolyseret saltvand, historisk samarbejde og objektiv rengøringskontrol
2020
- DMRI News december
- Industri 4.0 og 2020 hos DMRI
- DMRI News november
- DMRI prototype workshop
- Fremtidens kødtalenter
- New robot lightens burden on slaughterhouse workers - september
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013