Nye mikrobiologiske metoder
Vælg side
Se side 2 for 2020->
Projektet før 2020:
WP 1: Mikrobiologisk beredskab
Referencer:
Fachmann, MSR....Hansen, F.....Mansdal, S.... (2016) Detection of salmonella in meat in less than 5 hours by a low-cost and non-complex sample preparation method. Applied and environmental microbiology. online dec2016
Hansen, F. (2012) Rapid Methods in the Danish Meat Industry. AOAC-Europe/NMKL/NordVal symposiet ”Rapid Methods”. 7.- 8. maj
WP 2: Kemisk beredskab
WP 3:Beredskab inden for hygiejne og sikkerhed for kød og kødprodukter
Artikler:
Granly, AG. (2018) Sådan undgår du bakterier i julemaden. BT 23. december
Granly, AG. (2017) Julefrokosttid: slip for bakteriefyldt julebuffet. Nordjyske.dk 18/12-17
Granly, AG. (2017) Julefrokosttid: slip for bakteriefyldt julebuffet. Jyllandsposten.dk 18/12-17