Nye mikrobiologiske metoder

Birgit Groth Storgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 42.

mikrolab

Nye mikrobiologiske metoder

Se side 2 for 2020->

 

 

 

 

Projektet før 2020:

WP 1: Mikrobiologisk beredskab

 

Referencer:

Fachmann, MSR....Hansen, F.....Mansdal, S.... (2016) Detection of salmonella in meat in less than 5 hours by a low-cost and non-complex sample preparation method. Applied and environmental microbiology. online dec2016 

Hansen, F. (2012) Rapid Methods in the Danish Meat Industry. AOAC-Europe/NMKL/NordVal symposiet ”Rapid Methods”. 7.- 8. maj

  

     

WP 2: Kemisk beredskab

 

WP 3:Beredskab inden for hygiejne og sikkerhed for kød og kødprodukter

Artikler:

Granly, AG. (2018) Sådan undgår du bakterier i julemaden. BT 23. december                             

Granly, AG. (2017) Julefrokosttid: slip for bakteriefyldt julebuffet. Nordjyske.dk 18/12-17                                

Granly, AG. (2017) Julefrokosttid: slip for bakteriefyldt julebuffet. Jyllandsposten.dk 18/12-17