Projektoversigt SAF 2022
Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2022
Klik på projekttitlen for at se mere
71 Mobile robotter
AP1 Intuitiv programmering af den lille hjælper
72 Nye målemetoder til kødindustrien
AP1 Nondestruktiv proceskontrol af kernetemperatur
AP2 Objektiv rengøringskontrol – prototype
AP3 Screening og test af ny måleteknologi
73 Næste generation pakkeri
AP1 Hyperfleksibel pakning af forender, skinker, hoveder og tæer
AP2 Ilægning af folie i bakke for bulkafvejning direkte ved udbeningslinje
74 Platformbaserede robotter
AP1 Automatisk pudsning af mørbrad
AP2 Mekanisk infrastruktur i opskæringscelle
AP3 Opskæringscelle
75 Tarmhuset version 2
AP2 Kirtelafskæring
77 Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer
79 Digitalisering og sporbarhed
AP1 Teknologier til fuld sporbarhed
80 Dyrevelfærd på slagtedagen
AP1 Stressfri bedøvelse
AP2 Forbedringer af den automatiske drivgang
AP3 Ny viden om dyrevelfærd
81 Fremmedlegemedetektion i pålægsskiver fra slicer
82 Holdbarhed af fersk kød i store forpakninger
83 Holdbarhedsmodel for plucksdele til humant konsum
84 IT-løsninger i industri 4.0 rammer
AP1 Rettidig udvikling af produktions IT
AP3 Digital procesovervågning i opskæring og udbening
85 Krav til fødevarekvalitet – kemisk dokumentation
86 Kvalitetskontrolsystem for hangrisemetoden
87 Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik
90 Ny procesteknologi i fødevareindustrien
AP1 Procesteknologi i forædlingsindustrien
AP2 Optimering af pepperoniproduktion
AP3 Baconfedt – fra biobrændsel til fødevare
AP4 Optimeret produktion af gourmetbacon
91 Procesoptimeret udvinding af protein fra griselunger
92 Reduceret udligningstid – tidligere opskæring
AP1 Kvalitetsbevarelse ved tidlig opskæring
AP2 Transport af ikke-færdigudlignet kød
93 Reduktion af fremmedlegemer
95 Saltreduktion i spegepølser og bacon
96 Set-up for accelereret holdbarhedstest
97 Uddannelse og forskning på kødområdet
98 Vision til kødkontrol - plucks- og tarmsæt
99 Vision til kødkontrol på slagterierne
101 Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås