TI-POD - EP #119 Præsentationsteknik

Melanie  Cimini

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 36.

TI-POD - EP #119 Præsentationsteknik

Styrk dine præsentationsevner med konkrete tips og værktøjer

Det er langt de færreste, der kan winge en præsentation. Det kræver træning at kunne fremføre sine budskaber med overbevisning og have det mentale overskud til at gribe det uventede, der kan opstå under en præsentation. 

Præsentationsteknik dækker over de redskaber, der hjælper dig med at forberede en velstruktureret præsentation med en klar rød tråd, som er nøglen til at fastholde modtagerens opmærksomhed. Derudover kan du bruge det til at træne, hvordan du formidler dit budskab klart og tydeligt. Præsentationsteknik sætter desuden fokus på, hvordan du kan evaluere og reflektere over din performance, så du kan udvikle dig til din næste præsentation. I dette afsnit gør Michael Bosholdt os klogere på, hvilke teknikker og redskaber, du kan gøre brug af i forberedelsesfasen, under selve præsentationen samt efter præsentationen.  
 

Lyt til episode #119 her:

 

Læs mere om vores kurser:

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt