Intelligent padel bat til forebyggelse af skader

Anna  Krzyzanowska

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 16.

Computer med billede af padel bat og sløret mand i baggrunden

Intelligent padel bat til forebyggelse af skader

Startuppen Padel iQ har udviklet et intelligent padel bat med hjælp fra Teknologisk Instituts specialister i printet elektronik. Det skete i et MADE Materiale Demonstrationsprojekt, og målet er, at det intelligente bat skal give spillerne feedback og minimere skader.

Startup-virksomheden Padel iQ har taget næste skridt mod det bedste spil padel.

De vil producere intelligente padel bat for at forbedre spilleoplevelsen såvel som for at forebygge spillernes skader.

Battet skal udstyres med sensorer, der kan afkode, hvor på battet bolden rammes. Kombineret med Padel iQ’s kamerasystemer giver battet spillerne data til en analyse af deres bevægelser og adfærd, så de kan forbedre deres spil og undgå skader.

I Padle iQ er vi padel-entusiaster. Vi elsker padel, og vi elsker alt om kampen. Vi ønsker derfor at forbedre det på alle måder for alle, der er involveret i padel. Vi fik en idé om, at padelbattet skulle være intelligent og være din digitale hjælper. Det kunne vi ikke gøre alene.

- Morten Wiegandt, CEO i Padel iQ

Det var derfor oplagt for dem at søge hjælp i et MADE Materiale Demonstrationsprojekt, hvor Teknologisk Institut hjalp med at skabe sensorerne.

Selve opbygningen er lavet gennem en sandwich-lignende løsning, hvor forskellige materialer er blevet testet.

Prototypen står klar nu, og Padel iQ håber på, at de gennem videre opbygning af battet kan integrere AI-kameraer, rating-algoritmer, træningsplatforme og meget mere.

Om MADE Demonstrationsprojekter

Med et MADE Demonstrationsprojekt kan en lille eller mellemstor virksomhed få op til 100.000 kr. i støtte til at løse en konkret udfordring i virksomheden eller afprøve en ny teknologi i produktionen.

Ved at blive koblet op sammen med Teknologisk Institut, FORCE Technology, Alexandra Instituttet eller DAMRC får man adgang til de teknologier, den viden og de kompetencer, som er nødvendige i forhold til at løse den konkrete udfordring i virksomheden. MADE demonstrationsprojekter er medfinansieret af den Europæiske Regionalfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at teste og demonstrere nye løsninger i MADE? Så tag fat i MADE – de dækker hele Produktionsdanmark.

Artiklen er oprindeligt publiceret af MADE

Logoer