
Projektoversigt SAF 2025
Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2025
1. Automatisk produktidentifikation
2. Automatisk udskylning af krustarm
3. Dokumenteret sporbarhed
AP2. Fuldautomatisk registrering af leverandørnummer og kønskoder
4. Dyrevelfærd på slagtedagen
AP3. Viden om dyrevelfærd
AP4. Jævnt flow i hele slagtekæden
5. Holdbarhed af konserves med lavere nitritindhold
6. Højere frostlagringstemperatur – konsekvenser for holdbarhed
7. Kontrol af C-krog på juletræer
8. Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise
AP1. Kvalitet af kød fra immunokastrerede danske hangrise
AP2. Forædlingskvalitet af kød fra hangrise og immunokastrater
9. Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og kemi
AP1. Mikrobiologi
AP2. Kemi
10. DMRI Predict – en genvej til viden
11. Uddannelse og forskning på kødområdet
12. Udnyttelse af viden fra vision til kødkontrol (VTK)
AP1. Proceskontrol efter midtflækning
AP2. Overvågning af fedtendeboring
14. Validering af Listeria monocytogenes-modellen
15. Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
16. Vækstmodel for B.cereus i varmebehandlede kødprodukter
17. Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås