Op & Ned's forretningsmodel blev vendt på hovedet – nu er de klar til eksport

Rune  Rex

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 53.

Op & Ned's forretningsmodel blev vendt på hovedet – nu er de klar til eksport

ByrumDesignvirksomheden Op & Ned ApS udvikler børnebyrum til byer og områder, hvor det at lege udenfor er en udfordring. Virksomhedens mission er at skabe mere humanistiske byer med legeelementer, der motiverer børn til at genoptage den fysiske leg ude i den friske luft året rundt. Men hvordan trænger man igennem til beslutningstagerne? Hvordan integrerer man en bæredygtig agenda i sit design og sine processer? Hvad skal være i fokus, og hvad skal ændres for at styrke konceptet? Hvilken forretningsmodel kan bringe virksomheden videre ud i verden?

 

Nye indsigter og et skarpere koncept

”Da vi blev kontaktet af Teknologisk Institut, som tilbød os et skræddersyet iværksætterforløb, havde vi nok ikke regnet med, at vi kunne blive udfordret og inspireret så meget i forhold til, hvordan vi kunne styrke vores forretningsidé og koncept. Vores baggrunde er forankret i design thinking og klassisk arkitektur, og det var derfor berigende at blive udfordret på de mere funktionelle og lovgivningsmæssige muligheder”, siger Malin Schaedel der er projektleder i Op & Ned. Gennem forløbet med Iværksætterrådgivningen hos Teknologisk Institut har Op & Ned blandt andet fået nye indsigter i andre materialevalg og efterspørgselsbehov. De har også fået hjælp til markedsundersøgelser via interview med beslutningstagere og er blevet inspireret med nye idéer til, hvordan legepladser, på en bæredygtig måde, kan udskiftes og vedligeholdes mere optimalt. Konceptet blev finpudset med en fleksibel løsning i form af midlertidige installationer af legemoduler skabt i bæredygtige materialer, der holder i mange år.

Patent og samarbejdspartnere skal bringe Op & Ned videre ud i verden

”Iværksætterforløbet hos Teknologisk Institut har bragt os i en situation, hvor vi nu er klar til at patentere vores koncept. Vi har indset, at vi helt klart er mere en udviklingsorganisation end en salgsorganisation. Derfor er vi så småt gået i gang med at lede efter spændende samarbejdspartnere - eller måske endda en decideret køber. Vi er også klar til at kigge uden for Danmarks grænser og eksportere vores koncept til andre lande”, supplerer Marie Astrup, der er direktør i Op & Ned. Sammen med Malin glæder de sig over at have taget imod udfordringen og hjælpen fra teamet i Teknologisk Institut. Nu er Op & Ned's forretningsmodel vendt på hovedet, og virksomheden har fået mod på at tage det næste spændende skridt, i håbet om at hjælpe flere børn i hele verden med sjov leg sammen udenfor.

Om forløbet med Iværksætterrådgivningen på Teknologisk Institut

Teknologisk Institut giver dig mulighed for at udvikle din virksomhed og produkt gennem målrettede sessions/workshops. Vi har ikke kun fokus på den teknologiske del. Vi giver dig også sparring på andre væsentlige parametre for at du lykkes. F.eks. din forretningsmodel. Vi har mange års erfaring, og vi sætter alle vores faglige centre i spil for at hjælpe dig helt i mål. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores iværksætterforløb, kan du ringe til Rune Rex på tlf. 72201153. Du kan også sende din ansøgning nu ved at hente følgende ansøgningsskema, udfylde det og sende det til Rune på rrx@teknologisk.dk. Derefter vil I senest efter 5 arbejdsdage få svar på, om I kan få et skræddersyet forløb hos os. Forløbet er gratis og inkluderer teknisk udvikling, rådgivning og sparring. Iværksætterforløbet hos Teknologisk Institut er finansieret af Otto Bruuns Fond og Nordeas Iværksætterfond.

Læs mere om forløbet her