Kurser - få styr på fødevaresikkerheden
Teknologisk Institut tilbyder en bred vifte af kurser og rådgivningsydelser indenfor fødevaresikkerhed. På vores kurser kan du få rådgivning, træning og sparring indenfor fødevaremikrobiologi, HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed samt sårbarhedsanalyse til forebyggelse af fødevaresvindel. Du bliver opdateret på de internationale standarder og gældende fødevarelovgivning. Vi hjælper kvalitetsansvarlige med at sammensætte den helt rigtige efteruddannelse og personaletræning.
Se nogle af vore kurser her:
- Mærkning af fødevarer
- Næringsdeklaration
- HACCP - kurser:
- Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og styring
- Mikrobiologi for kvalitetsfolk
- Øko-mærkning af fødevarer: De Nye EU-regler
- Food Safety Culture
Virksomhedstilpassede kurser
Vi tilbyder virksomhedstilpassede kurser indenfor alle vores områder på fødevaressikkerhed. Her tilpasser vi kursusindholdet til de helt specifikke problemstillinger i din virksomhed. Har du flere medarbejdere, som skal kompetenceudvikles indenfor samme område, kan dette være en effektiv løsning for jer. Kontakt os om dit behov, og vi skræddersyr en løsning til jer.
Standarder og certificeringer
Vi tilbyder løbende kurser indenfor diverse standarder og deres opdateringer. Lær de internationale standarder at kende, så din virksomhed løbende lever op til disse. Det kan fx være ISO 22000, FSSC 22000, IFS og BRCGC.
Rådgivning indenfor fødevaresikkerhed
Vi tilbyder rådgivning og sparring indenfor alle vores fagområder. Her får du individuel input til dine problemstillinger – både de mere langsigtede men også akut opstående situationer.
Et mærkningstjek inden tryk af emballage sikrer, at mærkningen overholder gældende lovgivning hver gang. Vi dækker 20 europæiske sprog samt USA, Japan og Korea.
Vi kan:
- rådgive dig indenfor de internationale standarder
- hjælpe dig med at gennemføre sårbarhedsanalyse
- få resultaterne omsat til praktisk styring i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.