3 grunde til, at du skal på kursus i Power BI

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et billed af Power BI Logo

3 grunde til, at du skal på kursus i Power BI

4 min.

I dag er data en af de mest værdifulde ressourcer, og det medfører, at evnen til at analysere data er afgørende for succes. Microsoft Power BI er en af de mest populære Business Intelligence-løsninger, og det er der mange gode grunde til! Det cloudbaserede analyseværktøj gør det let at tilgå, analysere og præsentere dine data, om du er vant til at arbejde med dataanalyse eller ej. Tag et kursus i Power BI og lær at præsentere data overskueligt.

Microsoft Power BI er et af de førende Business Intelligence-værktøjer, som kan transformere rå data til indsigstfuld viden gennem interaktive rapporter og dashboards. Programmet er nemt at bruge og tillader dig at præsentere data i intuitive og visuelle rapporter og dashboards, der er nemme at gå til for både dig, dine kollegaer og dine kunder. Desuden er det cloudbaseret, og så spiller det sammen med alle de Office-programmer, som du garanteret bruger i dit arbejde i forvejen.

For at udnytte Power BI bedst muligt, kan det være en god investering at øge dine kompetencer på et kursus. Her giver vi dig 3 gode grunde til at deltage på et kursus i Power BI.

Her er 3 grunde til, at du bør overveje et kursus i Power BI:

1. Styrk dine karrieremuligheder

Arbejdsmarkedet er konkurrencepræget, og derfor er det afgørende at have en unik kombination af færdigheder, som skiller dig ud og gør dig til en værdifuld ressource for din arbejdsgiver.

Kompetencer inden for Business Intelligence og dataanalyse er vigtige, da man i mange virksomheder anvender Power BI på tværs af brancher og afdelinger. Ved at være på forkant med de nyeste teknologiske udviklinger og vide, hvordan man benytter Power BI, kan du sætte dig selv i en stærkere position i lønforhandlinger, forfremmelser og karriereskift. Flere af kurserne leder direkte op til en certificering, så du får papir på dine nye kompetencer.

Derudover vil din nye kompetence gøre dig i stand til at bidrage mere effektivt til din virksomhed. Ved at tage en aktiv rolle i at forme strategiske beslutninger baseret på datadrevet indsigt, vil du ikke kun styrke din egen karriere, men også virksomhedens succes.

2. Opnå en solid forståelse for dataanalyse

Det kan være en udfordring at komme i gang, hvis man ikke tidligere har haft erfaring med dataanalyse eller Business Intelligence – så kan data virke meget uoverskueligt og alt for komplekst. Selvom Power BI er udviklet til at være tilgængeligt for alle og brugervenligt, kræver programmet en grundlæggende forståelse for dataanalyseprincipper, så det bruges effektivt. 

Et kursus i Power BI giver dig mulighed for at lære fra eksperter, der har dybdegående viden om programmet og erfaring med at anvende det i praksis. Efter kurset kan du bruge kursusmaterialet som opslagsværk, hvilket sikrer, at du har redskaberne til at forsætte din udvikling og forbedre dine færdigheder løbende. På den måde skaber du også et godt fundament for at implementere Power BI i dine arbejdsgange på sigt. 

3. Undgå spildtid

Den tid og de ressourcer, du kan spare ved at have dine data samlet et sted, er nogle af de største fordele ved at mestre Power BI! Hvis du også kan genkende det, at man spilde meget tid på at lede efter den rigtige information, kan Power BI være nøglen til, at du endelig kan tilgå alt din data på en overskuelig måde. På vores kurser i Power BI får du evnerne til at udnytte programmets mange funktioner, så du får mest muligt ud af dine data, uanset om du er en garvet talknuser eller ej. Du får redskaber og værktøjer til effektivt og hurtigt at samle alle dine nøgletal, så du får et 360 graders overblik og nemt kan visualisere og analysere data i interaktive og levende diagrammer og rapporter.

Kurset i Power BI giver indsigt i, hvordan du kan automatisere rapporteringsprocesser, så du ikke behøver at bruge unødvendig tid på manuelle arbejdsopgaver. Du lærer også at oprette dashboards, der opdateres automatisk, så det altid er den nyeste data, du har adgang til. Det gør dit arbejde mere effektivt, så du hurtigere kan træffe informerede beslutninger.

Derudover har du også mulighed for at dele rapporter og analyser med dine kollegaer. På den måde kan du også være med til at skabe en mere gennemsigtig kultur på arbejdspladsen, hvor du er med til at sikre, at du og dine kollegaer træffer beslutninger baseret på samme information. 

Med kompetencer inden for Power BI kan du altså spare tid og kræfter ved at have data samlet ét sted. Og så får du de bedste forudsætninger for at sørge for at dine beslutninger samt strategi altid er i overensstemmelse med de tendenser og sammenhænge data viser.

Skal du på kursus i Power BI?

Teknologisk Institut har både grundlæggende og videregående kurser i Power BI samt kurser, der lærer dig at modellere, visualisere og analysere data i programmet. Øg dine kompetencer, og bliv klogere på DAX, Power BI Desktop og Power BI Service!

Har du spørgsmål til Power BI-kurser og certificeringer?

Du er velkommen til at kontakte os på 72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.