Kurser

3 timer kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Optimer samarbejdet mellem kvalitet og marketing

18. november 2024 Aarhus
5. marts 2025 Taastrup
DKK  2.950
ekskl. moms
Nr. 91296 P

Få jeres fødevareprodukter hurtigere på markedet med færre fejl, færre tilbagekaldelser og mindre ineffektive interne processer.

Oplever I også gnidninger i samarbejdet mellem kvalitet-, salg- og marketingafdelingerne, når nye mærkninger skal lanceres? Så er I langt fra alene. Hos mange bliver kvalitetsafdelingen gjort til regelryttere, og salg og marketing bliver ofte betegnet som ”lidt for kreative”.

På dette kursus hjælper vi jer med at:

  • Forstå afdelingernes forskellige fokus
  • Finde et fælles sprog, så I kan effektivisere processen
  • Opnå et bedre samarbejde og arbejdsmiljø.

Vi klæder jer på til at samarbejde i junglen af anprisninger

I vil blive præsenteret for forskellige typer af anprisninger, konkrete eksempler og hvilke parametre, I skal have med i jeres overvejelser, inden anprisninger bruges i markedsføring. Vi afslutter dagen i dialog om lovgivningens krav til markedsføring, samt de udfordringer det kan give på tværs af afdelingerne.

”Med dette kursus har vi opnået en fælles og opdateret forståelse af de muligheder og begrænsninger, som de forskellige krav giver, og samtidig har vi fået svar på nogle aktuelle spørgsmål.”
- Helle Vange Eriksen, Marketing Manager at K-Salat & Graasten

Udbytte

  • Forbedre jeres interne processer og opnå hurtigere lancering af jeres fødevareprodukt
  • Forstå afdelingernes forskellige synspunkter og optimer samarbejdet på tværs
  • Lær at genkende og vurdere en anprisning
  • Få en forståelse for fødevarelovgivningen og de generelle anprisningsregler

Indhold

  • Anprisning- og vildledningsbestemmelser
  • Varebetegnelser, ingredienslister, næringsdeklaration og nøglehulsmærke
  • Forskellige vinkler på regler og efterlevelse for forbedret samarbejde
     

Dette kursus er for:

  • Salg- og marketingafdelinger med ansvar for emballagedesign og markedsføring online og offline
  • Produktudviklingsafdelinger
  • Kvalitetsafdelinger med ansvar for fødevarelovgivning og anprisningsregler.

Vi anbefaler, at man deltager sammen som team.

Undervisere

På dette kursus vil Birte Jensen Veilstrup og Pernille Langelund, fra hhv. Mærkningsteamet og Fødevaresikkerhedsteamet i Fødevareteknologi, tage jer gennem lovgivningens krav set fra kvalitetsafdelingens perspektiv, og hjælpe jer med at opnå en fælles forståelse for, hvordan dagligdagens samarbejde kan optimeres ved at arbejde med jeres arbejdskultur og interne processer.

Vælg dato

Aarhus
18. november 2024
Taastrup
5. marts 2025