Design sprint er en metode til at skabe gode løsninger på vigtige problemer i løbet af meget kort tid.
Mange idéer dør, fordi processen trækker ud, fordi man udvikler den i en forkert retning, eller fordi man ikke har forstået problemet tilstrækkeligt og fra forskellige vinkler. Design sprint-metoden løser de problemer ved at:
- have en fast, tidsafgrænset og forudsigelig proces
- fokusere alt energi på ét vigtigt problem uden forstyrrelse
- have teknikker til effektive og hurtige beslutninger
- en person er dedikeret til at facilitere gruppen og skabe fremdrift
Design sprints kan for eksempel burges til at udvikle idéer til nye features i et IT-produkt, skabe hurtig fremdrift på formuleringen af en grøn strategi, udvikle et koncept for en ny digital brugeroplevelse, udvikle en ny forretningsmodel eller et andet vigtigt forretningsproblem, som kræver en fokuseret indsats.
Er du interesseret i innovation og vil gerne have et værktøj til at facilitere intensivt arbejde på et forretningsproblem? Kurset er designet til personer, der arbejder eller gerne vil arbejde med facilitering af design sprints og ønsker at lære, hvordan man sikrer fremdrift i en gruppe frem mod målet, forbedrer rammerne for arbejdet og holder fokus på det vigtigste. Uanset om du arbejder inden for IT, innovation, R&D, strategi, HR eller andre dele af organisationen, så er du velkommen som deltager, så længe du er nysgerrig på facilitering, udvikling og er motiveret for at lære en ny metode til at skabe innovation.
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.
Kursusbevis
Erfaren underviser
Maks. 16 deltagere
Fuld forplejning
Øvelser og inddragelse
Casearbejde
Materiale
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
14 dage før kursusstart afholdes et kort introduktionsmøde på 30 min. om, hvad du som deltager skal forberede for at få størst mulig værdi ud af din deltagelse. På mødet vil du også have mulighed for at dele dine forventninger til udbytte af kurset.
Underviserne har virkelig gjort det godt, og jeg vil gerne takke for nogle meget spændende og lærerige dage. Vi er blevet rusket ift. vores nuværende hverdag, og kan nu anskue projekter fra en ny vinkel. Nu står vi med en solid rygsæk af metoder til at kaste os ud i sprint.- Marie Kolind Laustrup Odder Kommune
Kurset er tilrettelagt, så kursister får en tilstrækkelig introduktion til metoden og til rollen som facilitator for derefter at træne anvendelsen i praksis.
Undervisningen foregår på dansk.
14 dage før kursusstart afholdes et kort introduktionsmøde på 30 min. om, hvad du som deltager skal forberede for at få størst mulig værdi ud af din deltagelse. På mødet vil du også have mulighed for at dele dine forventninger til udbytte af kurset.
Det materiale, vi bruger på kurset, vil være tilgængeligt for dig i OneDrive.
Der er fuld forplejning på alle tre kursusdage og undervisningen samt undervisningsmateriale vil være på dansk.
Du får tilsendt et kursusbevis umiddelbart efter kurset.
Minimum deltagerantal er 4 personer.
Troels har som innovationskonsulent hos Teknologisk Institut hjulpet både små og store virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder godt igennem mange former for udviklingsprojekter i over 10 år. Det giver ham en stor praktisk erfaring med værktøjer som Design Sprint, der udgør en fast del af han innovative værktøjskasse. Han er specialiseret i at drive innovationsprocesser fremad på en måde, så man opnår det bedst tænkelige resultat.
Mette Weyergang er innovationskonsulent på Teknologisk Institut, hvor hun har flere års erfaring i at rådgive og facilitere Design Sprints og udviklingsprojekter. Hun har rådgivet, faciliteret og undervist både private virksomheder, offentlige organisationer og myndigheder. Som kursist hos Mette vil du opleve en dygtig underviser, der med sin strukturerede tilgang gør komplekse processer enkle og håndgribelige. Hendes ekspertise sikrer, at idéer hurtigt og effektivt bliver til testede koncepter.
Aarhus 4. - 20. februar 2025 Black Days -30 % |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk