Kurser

Nyt1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Fødevaresikkerhed i den grønne omstilling - del 2

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
Uden omkostninger
Nr. 91634

Frokostwebinar den 29. oktober kl. 12.00-12.30

Prædiktiv mikrobiologi spiller en afgørende rolle i fastsættelsen af fødevarers holdbarhed med hensyn til både fordærv og fødevaresikkerhed. I takt med den grønne omstilling er der en stigende interesse for hybridprodukter, hvor kød delvist erstattes af plantebaserede ingredienser.
Teknologisk Institut undersøger, hvilken indflydelse tilsætningen af plantebaserede ingredienser har på holdbarheden, og om de eksisterende prædiktive modeller på DMRIPredict.dk kan anvendes, eller om disse skal tilpasses, så de kan bruges til hybridprodukter.

Projektets nyeste resultater præsenteres til webinaret.

Udbytte

  • Prædiktiv mikrobiologi – Hvorfor og hvordan?
  • Hybridprodukter – Betydning for vækst af fordærvelsesbakterier
  • Hybridprodukter – Betydning for vækst af sygdomsfremkaldende bakterier