Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud), er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. GFSI-anerkendte standarder kræver analyse af sårbarhed overfor svindel med fødevarer og en styringsplan i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed. Kurset hjælper med at gøre det overskueligt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring.
Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, der ofte er tovholdere for virksomhedens sårbarhedsanalyse. Virksomhedens ledelse, personale-, salgs- og indkøbsansvarlige samt operatører i varemodtagelse og produktion vil også vil have stor gavn af at deltage på kurset, da vurdering af sårbarhed overfor svindel kræver viden fra hele virksomheden.
SSAFE-værktøjets begreber bliver behandlet på jævnt dansk, og engelskkundskaber er ikke en forudsætning for at deltage. Hvis det efterspørges, kan kurset udbydes på engelsk og som virksomhedstilpasset kursus.
Kursusbeskrivelse og -indhold bliver løbende opdateret.
Emner og begreber præsenteres og der arbejdes en del praktisk på egen PC med brug af SSAFE-værktøjet med reference til deltagernes egne erfaringer.
Heldagskursus med fuld forplejning i kursuslokalerne ved Teknologisk Institut.
I forlængelse af kurset tilbydes kursusdeltagere rabat på rådgivning indenfor sårbarhedsanalyse og forebyggelse af fødevaresvindel.
Lars Krusell, bromatolog. Rådgiver, sparringspartner og underviser hos Teknologisk Institut for virksomheder i fødevarekæden. Erfaring fra mange år hos Fødevarestyrelsen med hygiejne, mikrobiologi og opklaring af fødevarebårne sygdomsudbrud, egenkontrol og HACCP mv. Kontakt: LARK@teknologisk.dk | +45 72203491
Taastrup 27. januar 2025 | |
Aarhus 8. september 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk