Kurser

Nyt1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Frokostwebinar om fødevaresikkerhed i den grønne omstilling

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
Uden omkostninger
Nr. 91572

Øget brug af plantebaserede råvarer kan give udfordringer i forhold til mikrobiel belastning. Frokostwebinar den 25. juni kl. 12.00-12.30

I den grønne omstilling er der fokus på at:

- Spise færre animalske proteiner, hvilket betyder flere plantebaserede råvarer

- Udnytte sidestrømme/restprodukter til nye hovedstrømme

- Bruge mindre energi og vand i produktionen

Hvilke udfordringer giver det i forhold til:

- Mikrobiel belastning (hygiejne ved produktion og håndtering)?

- Mikrobielle toksiner (mykotoksiner, bakterietoksiner)?

- Plante-metabolitter (naturlige toksiner, som er plantens forsvar mod angreb)?

Udbytte

  • Få viden om mikrobielle hazards, og hvordan de kan styres i forhold til fødevaresikkerhed
  • Få viden om holdbarhed af fødevarer med øget indhold af vegetabilier
  • Få input til, hvordan der kan arbejdes med kemiske hazards fra planter