Kurser

Nyt1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Frokostwebinar - Udfordringer ved sensorisk analyse af animalske produkter

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
Uden omkostninger
Nr. 91725

Hvordan udfører man sensorik på produkter med biologisk variation?

Dette spørgsmål vil faglig leder i sensorik, Marlene Grønbeck, svare på i dette webinar, der vil handle om de praktiske aspekter i at planlægge og udføre sensoriske forsøg på især animalske produkter, hvor der kan være større biologiske variationer både inden for samme behandling og mellem behandlinger.

Viden er indsamlet igennem projekter støttet af:
Svineafgiftsfonden, Innovationsfonden og European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under Grant Agreement No 101000344.

Udbytte

  • Hvilke faktorer skal man være ekstra opmærksom på?
  • Hvilke faktorer kan man prøve at skjule for de sensoriske dommere og hvordan?
  • Hvilket forarbejde skal man gøre for at forsøget lykkes?
  • Hvilke udfordringer kan der opstå, når man laver sensorisk analyse på animalske produkter?
  • Hvilke forholdsregler skal man tage for at håndtere biologisk variation?