Fødevareproducenten har ansvaret for at angive den rette holdbarhed. Det er derfor vigtigt at have kendskab til de faktorer, der påvirker holdbarheden, og dermed til hvordan holdbarheden kan optimeres. Kurset giver indsigt i, hvordan kemiske, fysiske og mikrobiologiske forhold påvirker fødevarers holdbarhed, og hvordan disse forhold kan kontrolleres. Korrekt fastsættelse af holdbarhed er vigtig – ikke kun for fødevaresikkerheden, men også for reduceret madspild og øget konkurrenceevne.
Virksomheder og personer indenfor kvalitets- og produktudvikling af fødevarer, som ønsker en øget forståelse for faktorer, der påvirker en fødevares holdbarhed, og hvordan den optimeres.
Efter aftale kan vi målrette kurset til din virksomhedsbehov og afholde som lukket virksomhedstilpasset kursus.
Kurset veksler mellem teori, øvelser og dialog med deltagerne også om egne problemstillinger og med talrige eksempler.
Kurset kan efter aftale afholdes hos jer eller som heldagskursus med fuld forplejning i kursuslokaler på Teknologisk Institut.
Kontakt en fagansvarlig for nærmere aftale.
Fagansvarlig: Mikrobiologisk holdbarhed. Seniorkonsulent, bromatolog. +45 72203491 lark@teknologisk.dk
Fagansvarlig: Mikrobiologisk holdbarhed. Faglig leder +45 72202539 aglk@teknologisk.dk
Fagansvarlig: Fysisk holdbarhed, tekstur, sensorik. Konsulent. +4572201345 maks@teknologisk.dk
Fagansvarlig: Fysisk holdbarhed, tekstur, sensorik. Konsulent. +45 72201102 msgr@teknologisk.dk
Fagansvarlig: Kemisk holdbarhed. Konsulent. +45 72201073 lman@teknologisk.dk
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk