Dette kursus er for dig, der mangler overblik over styring af fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne.
Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.
Lone er en meget dygtig underviser, der formår at gøre kurset vedkommende på mange forskellige parametre og for forskellige slags virksomheder. Hun formidler fagstof på supermotiverende vis!- Ida Carstens Sunset Boulevard
Jeg synes det faglige niveau og udbyttet af kurset levede mere end op til forventningerne. Jeg opnåede en klar forståelse af HACCP. Jeg synes kurset foregik i øjenhøjde og uden for mange fagudtryk der kan sløre den samlede forståelse.- Morten Østergaard HCS A/S Transport og Spedition
Lone er super kompetent og spændende at høre på.- Frederik Jaeger Poulsen Schur Pack Denmark A/S
Godt kursus. Jeg føler jeg fik det jeg kom efter. Utrolig god underviser, der kunne sætte liv i det der blev undervist i.- Carl-Erik Larsen Kryta A/S
Der veksles mellem korte teoretiske indlæg og praktiske øvelser, hvor deltagerne gennemfører en konkret HACCP-undersøgelse.
Taastrup 4. februar 2025 | |
Aarhus 2. september 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk