Vil du have indblik i sensorik, sensoriske metoder og anvendelsesmuligheder, så er dette onlinekursus noget for dig. På kurset vil du modtage gode råd om praksis for sensorik og forbrugertest.
Få stærke redskaber til at træffe beslutninger om, hvilke prøver der skal udvikles og lanceres, og hvordan der kvalitetssikres bedst muligt.
På dette onlinekursus vil grundprincipperne i sensorik blive forklaret: sanserne, grundsmagene og god sensorisk praksis.
Du vil blive præsenteret for en række forskellige metoder, der kan være relevante i forhold til kvalitetssikring og produktudvikling fx triangeltest, præferencetest og Napping®.
Kurset er for medarbejdere i fødevarevirksomheder med lidt eller intet kendskab til sensorik, som arbejder indenfor produktion, produktudvikling og kvalitetskontrol.
2,5 times kursus afholdes som webinar med mere end 6 tilmeldte. Kontakt os for en eventuel gruppepris.
Undervisere:
Marlene Schou Grønbeck eller Maja Krogsøe Skou, som begge arbejder med sensorik og forbrugertest på Teknologisk Institut.
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk