Kurser

2,5 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Introduktion til sensorik og forbrugertest

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  2.600
ekskl. moms
Nr. 91390

Vil du have indblik i sensorik, sensoriske metoder og anvendelsesmuligheder, så er dette onlinekursus noget for dig. På kurset vil du modtage gode råd om praksis for sensorik og forbrugertest.

Få stærke redskaber til at træffe beslutninger om, hvilke prøver der skal udvikles og lanceres, og hvordan der kvalitetssikres bedst muligt.

På dette onlinekursus vil grundprincipperne i sensorik blive forklaret: sanserne, grundsmagene og god sensorisk praksis.

Du vil blive præsenteret for en række forskellige metoder, der kan være relevante i forhold til kvalitetssikring og produktudvikling fx triangeltest, præferencetest og Napping®.

Indhold:
  • Introduktion til sensorik, og hvad det kan bruges til
  • Tips og god praksis omkring sensorik
  • Introduktion til sensoriske metoder og anvendelsesmuligheder

Kurset er for medarbejdere i fødevarevirksomheder med lidt eller intet kendskab til sensorik, som arbejder indenfor produktion, produktudvikling og kvalitetskontrol.

2,5 times kursus afholdes som webinar med mere end 6 tilmeldte. Kontakt os for en eventuel gruppepris.

Undervisere:
Marlene Schou Grønbeck eller Maja Krogsøe Skou, som begge arbejder med sensorik og forbrugertest på Teknologisk Institut.