Kurser

Fremragende1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  5.900
ekskl. moms
Nr. 67010 A
5,0
Fremragende
8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.

På kurset vil du få viden og erfaring, som vil lette det daglige arbejde med at vurdere og dokumentere holdbarhed og sikkerhed i fødevarer.

Matematiske modeller samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde og er samtidig accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne ifølge EU forordning nr. 2073/2005.

Indhold

Kurset veksler mellem teori og praktisk gennemgang af følgende modeller:

  • Listeriamodel
  • C. botulinum-model
  • Staphtox predictor (vækst af S. aureus og beregning af risiko for toxindannelse)
  • "ConFerm"-model (drab af patogener under spegepølseproduktion)
  • Yersinia enterocolitica-model (drab under spegepølseproduktion)
  • Holdbarhedsmodeller for fersk svine- og oksekød
  • Combase Predictor og andre tilgængelige prædiktive modeller

Anmeldelser af Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

5,0
 
Fremragende Baseret på 8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

Kursisterne skal medbringe en bærbar pc. Der kan stilles enkelte pc'ere til rådighed.

Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed.