Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.
På kurset vil du få viden og erfaring, som vil lette det daglige arbejde med at vurdere og dokumentere holdbarhed og sikkerhed i fødevarer.
Matematiske modeller samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde og er samtidig accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne ifølge EU forordning nr. 2073/2005.
Kurset veksler mellem teori og praktisk gennemgang af følgende modeller:
Kursisterne skal medbringe en bærbar pc. Der kan stilles enkelte pc'ere til rådighed.
Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed.
Taastrup 27. februar 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk