Lær at måle produkters tekstur med Texture Analyser på et intensivt kursus. Tekstur er en væsentlig kvalitetsparameter, som kan måles objektivt og reproducerbart fx med en Texture Analyser. Kurset gennemgår teori og principper bag teksturmåling og indeholder praktiske øvelser, der giver 'hands on'-erfaring med metodeopsætning, måling og databehandling på en række produkter.
Personer, der arbejder med fødevarer, hvor tekstur og konsistens er vigtige kvalitetsparametre. Kurset henvender sig i særdeleshed til teknisk og udviklingspersonale, som arbejder med Texture Analyser, og som ønsker en bedre forståelse for principperne bag teksturmåling, metodeopsætning og datatolkning.
Kurset indeholder praktiske øvelser med Texture Analyser og gennemføres derfor med begrænset deltagerantal for optimalt udbytte. Der arbejdes med Texture Exponent software.
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk