Mikrobiologisk analyse er et vigtigt redskab til at vurdere sikkerhed og kvalitet af fødevarer, og hygiejne i en produktion. Der er mange overvejelser forbundet med valg, implementering, og optimering af mikrobiologiske metoder, som er essentielle for at sikre brugbare og repræsentative resultater.
For at fremme vidensdeling på området opretter Teknologisk Institut nu en erfagruppe om mikrobiologisk analyse, MikroERFA, hvor du som medlem kan:
- Udveksle viden og praktiske erfaringer indenfor mikrobiologiske analysemetoder med ligesindede
- Holde dig ajour med nyeste tendenser og krav indenfor mikrobiologisk fødevaresikkerhed og analyse
Næste møde i MikroERFA er den 28. januar 2025, på Teknologisk Institut i Taastrup kl. 9.30-15.00
Du kan være med til at forme netværksgruppen og bestemme, hvilke emner vi skal dykke ned i på de kommende møder.
FOR TILMELDING KONTAKT:
Erfagruppen er i 2024 medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen