Savner du faglig sparring indenfor mikrobiologi og analyser?
Mikrobiologisk analyse er et vigtigt redskab til at vurdere sikkerhed og kvalitet af fødevarer, og hygiejne i en produktion. Der er mange overvejelser forbundet med valg, implementering, og optimering af mikrobiologiske metoder, som er essentielle for at sikre brugbare og repræsentative resultater.
For at fremme vidensdeling på området opretter Teknologisk Institut nu en erfagruppe om mikrobiologisk analyse, MikroERFA, hvor du som medlem kan:
- Udveksle viden og praktiske erfaringer indenfor mikrobiologiske analysemetoder med ligesindede
- Holde dig ajour med nyeste tendenser og krav indenfor mikrobiologisk fødevaresikkerhed og analyse
Kom og vær med til at forme erfagruppen om mikrobiologisk analyse og bestemme hvilke emner vi skal dykke ned i på fremtidige møder. De to indledende møder i 2024 er deltagelsen gratis. Fra 2025 etableres medlemsdrevet erfagruppe.
Netværket henvender sig til virksomheder i fødevare-, foder- og ingrediens-industrien, der har, eller ønsker at etablere, egne laboratoriefaciliteter.
På baggrund af gruppens egne interesser og prioritering vil møderne vil være sammensat af indlæg fra eksterne oplægsholdere og gruppens egne medlemmer, debat om aktuelle emner, opdatering på nyeste metoder samt ikke mindst udveksling af egne erfaringer. Mindre workshops og virksomhedsbesøg kan evt. også arrangeres.
Læs mere her:
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk