På dette korte kursus gennemgår vi lovgivning, lister og hvor de findes, så du kan sikre korrekt mærkning af din virksomheds økologiske fødevarer
Mærkning af økologiske fødevarer reguleres af en række detaljerede krav og lister over tilladte stoffer og ingredienser. På dette korte kursus gennemgår vi lovgivning, lister og hvor de findes, så du kan sikre korrekt mærkning af din virksomheds økologiske fødevarer. Det er vigtigt, fordi korrekt økologimærkning styrker forbrugernes tillid og den økologiske metode bidrager til beskyttelsen af miljøet og dyrevelfærden.
På kurset introduceres du til de overordnede mærkningskrav til økologiske fødevarer og opnår en generel forståelse for regler og retningslinjer for korrekt mærkning af økologiske fødevarer. Vi vil give dig værdifuld viden om, hvordan du identificerer og håndterer økologiske produkter korrekt, samt hvordan du sikrer overensstemmelse med gældende lovgivning.
Efter kurset vil du være i stand til at sikre, at økologiske fødevarer mærkes på en klar og præcis måde, der overholder de fastsatte krav, og du kan orientere dig i økologireglerne og identificere ændringer til bilagene om tilladte tilsætningsstoffer og ikke-økologiske ingredienser.
Kurset strækker sig over 2 timer. Cirka halvdelen af tiden bruges på en grundig gennemgang af reglerne, mens resten vil blive brugt på spørgsmål, diskussioner og sparring på jeres egne udfordringer og mærkningsopgaver.
Som altid meget god vidensdeling. Dejligt med en god interaktion underviser/deltager i mellem.- Martin Sørensen Samsø Syltefabrik A/S
Kurset afholdes online via Teams med en maksimal deltagergrænse på 10 personer. Der vil være rig mulighed for dialog med underviserne, med deltagerne, stille spørgsmål undervejs, dele eksempler på mærkninger og meget mere.
Virtuelt kursus 25. juni 2025 | |
Virtuelt kursus 10. december 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk