Kurser

1 dags virtuelt kursus 
Online læring med live underviser

Mærkning af økologiske fødevarer - on-line

25. juni 2025 Virtuelt kursus
10. december 2025 Virtuelt kursus
DKK  1.400
ekskl. moms
Nr. 90800 P
4,0
Meget godt
9 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

På dette korte kursus gennemgår vi lovgivning, lister og hvor de findes, så du kan sikre korrekt mærkning af din virksomheds økologiske fødevarer

Mærkning af økologiske fødevarer reguleres af en række detaljerede krav og lister over tilladte stoffer og ingredienser. På dette korte kursus gennemgår vi lovgivning, lister og hvor de findes, så du kan sikre korrekt mærkning af din virksomheds økologiske fødevarer. Det er vigtigt, fordi korrekt økologimærkning styrker forbrugernes tillid og den økologiske metode bidrager til beskyttelsen af miljøet og dyrevelfærden.

På kurset introduceres du til de overordnede mærkningskrav til økologiske fødevarer og opnår en generel forståelse for regler og retningslinjer for korrekt mærkning af økologiske fødevarer. Vi vil give dig værdifuld viden om, hvordan du identificerer og håndterer økologiske produkter korrekt, samt hvordan du sikrer overensstemmelse med gældende lovgivning.

Efter kurset vil du være i stand til at sikre, at økologiske fødevarer mærkes på en klar og præcis måde, der overholder de fastsatte krav, og du kan orientere dig i økologireglerne og identificere ændringer til bilagene om tilladte tilsætningsstoffer og ikke-økologiske ingredienser.

Kurset strækker sig over 2 timer. Cirka halvdelen af tiden bruges på en grundig gennemgang af reglerne, mens resten vil blive brugt på spørgsmål, diskussioner og sparring på jeres egne udfordringer og mærkningsopgaver.

Anmeldelser af Mærkning af økologiske fødevarer - on-line

4,0
 
Meget godt Baseret på 9 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Som altid meget god vidensdeling. Dejligt med en god interaktion underviser/deltager i mellem.
 - Martin Sørensen Samsø Syltefabrik A/S

Form

Kurset afholdes online via Teams med en maksimal deltagergrænse på 10 personer. Der vil være rig mulighed for dialog med underviserne, med deltagerne, stille spørgsmål undervejs, dele eksempler på mærkninger og meget mere.

Vælg dato

Virtuelt kursus
25. juni 2025
Virtuelt kursus
10. december 2025