På kurset ”Pølsemagerens fif” kombinerer vi teori og praksis, så du både får ”fingrene i farsen” og en god forståelse for, hvorfor og hvordan de forskellige ingredienser anvendes. Dermed bliver du klædt på til selv at gå i gang med at udvikle og producere middagspølser.
Vi tager udgangspunkt i den traditionelle pølse baseret på kødråvarer, herfra bevæger vi os mod en hybridpølse, hvor halvdelen af kødet er erstattet med vegetabilier. Og endelig arbejder vi med en ren plantepølse, hvor vi også ser på, hvilke ingredienser der kan give struktur.
Kurset er bygget op så man får en god teoretisk viden forud for selve produktionen. Vidensniveauet er højt og det giver en super god sparring mellem kursister og konsulenter fra TI.- Sandra Lenz Dethlefsen Professionshøjskolen Absalon
Gode og dygtige undervisere med mange års erfaring- Mille Skov Martin Professionshøjskolen Absalon
Kurset emmer af stor faglighed, fra fødevarekemisk forståelse af råvarerne til procestekniks viden i produktionen – underviserne er tydeligt specialister med mange års erfaring i pølsemageri.- Susanne Bølling Laugesen Professionshøjskolen Absalon
Kurset lægger vægt på praktiske øvelser og tæt dialog, hvorfor der er et begrænset deltagerantal.
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk