På dette kursus lærer du, hvad god rengøring er, og hvilken betydning det har for holdbarhed og fødevaresikkerhed.
På kurset lærer du, hvorfor rengøring er så vigtig for at opnå høj fødevaresikkerhed og god holdbarhed af fødevarer. Bliv bedre til at forstå, hvor de værste faldgruber for utilstrækkelig rengøring er, og hvordan renheden kontrolleres bedst. Du vil få indsigt i, hvad god rengøring er, og hvilke dekontamineringsmetoder der kan tages i brug for at øge produktionshygiejnen og forbedre holdbarheden af fødevarer.
Kurset henvender sig til kvalitetsmedarbejdere i fødevarevirksomheder og ledere i rengøringsfirmaer. Kurset udbydes som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed og deltagergruppe.
Kurset vil veksle mellem teori om rengøring i fødevareindustrien og praktiske øvelser med rengøring og måling af renhed.
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk