Efter blot ½ dags instruktion vil du være i stand til selv at gennemføre sensoriske fødevarebedømmelser i din virksomhed. Teknologisk Institut tilbyder målrettet instruktion one-to-one, som vil gøre dig i stand til at gennemføre sensoriske bedømmelser på en nem, tidsbesparende og økonomisk måde. Metoderne kan anvendes, uanset om det er lugt, udseende, smag og/eller konsistens, der er i fokus.
I en travl hverdag på virksomheden er der ikke altid tid og økonomi til at gennemføre bedømmelser, der kræver faciliteter, udstyr og trænede dommere. Spørgsmålet er ofte: Kan det lade sig gøre at teste produkter på en lettere og billigere måde?
Nyere, sensoriske hurtigmetoder som fx "Projective Mapping” er afprøvet og fundet anvendelige til brug i virksomheder, bl.a. til produktudvikling og recepttilpasning. Metoderne er kendetegnet ved, at de er hurtige og meget nemme at anvende, tillige med at de ikke kræver trænede dommere til at udføre bedømmelserne. Fokus skal være på ”Det skal være godt – men hvor lidt er nok?”
Kendskab til sensoriske værktøjer og anvendelsesmuligheder med udgangspunkt i din virksomhed vil gøre dig i stand til at træffe valg mht. metode samt til at gennemføre test og drage en konklusion.
Du har lidt kendskab til sensorik og arbejder oftest alene med produktudvikling og kvalitetskontrol m.m. og mangler inspiration.
Undervisningen gennemføres på blot ½ dag. Du og eventuelt en kollega samt underviseren er eneste deltagere, og herved sikres, at der udelukkende fokuseres på din virksomheds behov og ønsker.
Sted: Kan foregå i Taastrup, Aarhus eller hos jer.
Dato: Efter aftale
Pris: Efter aftale
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk