TI-POD - EP #128 Change Management

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et bord med høretelefoner, en telefon og en kop kaffe

TI-POD - EP #128 Change Management

Gennemfør organisatoriske forandringer med Change Management

Når man skal gennemføre store forandringer i en virksomhed eller organisation, så er det vigtigt at have en god plan for, hvordan forandringen skal føres ud i livet. I hvert fald hvis implementeringen skal være succesfuld. Og her kommer Change Management - også kaldet forandringsledelse - ind i billedet.

Change Management handler om at implementere forskellige tiltag, der skal forberede og støtte både medarbejdere og ledere igennem forandringen. Det handler bl.a. om at sikre god kommunikation og motivation af dem, der skal være med til at gennemføre forandringen.

I dette afsnit af TI Pod skal vi se nærmere på Change Management, og hvordan det kan bruges til at gennemføre forandringer i en organisation. Lyt med, når vores gæst Thomas Essendrop, som underviser til dagligt i Change Management, tager os i hånden og gennemgår eksempler på forandringsprocesser, og hvordan man kan gribe det an.

I afsnittet anbefaler Thomas en bog til videre læsning:

The Effective Change Manager’s Handbook

Lyt til episode #128 her:

Udvalgte kurser inden for Change Management:

Læs mere inden for emnet:

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt