Hvordan mærkes fødevarer til det amerikanske marked? Få overblik over reglerne fra FDA, der gælder for mærkning af de fleste almindelige og sammensatte fødevarer.
Mærkning på amerikansk er markant forskellig fra europæisk fødevaremærkning og samme etiket kan ikke benyttes på de to markeder. Kurset omfatter mærkning under FDAs regler med beskrivelse af hvor skellet går til f.eks. alkoholiske drikkevarer og mindre forarbejdede animalske produkter, der reguleres af andre US-myndigheder.
Kurset er 4 timers undervisning og dialog fordelt før og efter frokost kl. 10 til ca. 15 i kursusfaciliteterne hos Teknologisk Institut.
Deltagernes egne problemstillinger kan inddrages, og evt. fremsendes inden kurset.
Lars Krusell, bromatolog. Rådgiver, sparringspartner og underviser hos Teknologisk Institut for virksomheder i fødevarekæden. Erfaring fra mange år hos Fødevarestyrelsen med hygiejne, mikrobiologi og opklaring af fødevarebårne sygdomsudbrud, egenkontrol og HACCP mv. | LARK@teknologisk.dk | +45 7220 3491
Specialist | RIO@teknologisk.dk | +45 7220 3519
Odense 8. april 2025 | |
Aarhus 28. oktober 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk