Workshop: Sæt tal på jeres spild og tag første skridt mod en fremtid uden affald.
Mærker din virksomhed de stigende materialepriser? Står I over for skærpede krav om bæredygtighed og ESG-rapportering? Ønsker I at styrke jeres position som en attraktiv leverandør?
Ved at undgå spild eller omsætte det til ny forretning gør du både en forskel for klimaet og din virksomheds bundlinje – på denne workshop lærer du hvordan.
Målet med dagen er er, at din virksomheder får et overblik over, hvor spild og affald enten kan undgås eller udnyttes som ressource af din egen eller andre virksomheder.
For kun 950 kr. pr. virksomhed* får du en dag fyldt med:
1. Kortlægning af materialestrømme
Få hands-on erfaring med at identificere og sætte tal på ressourceforbrug og spildpotentiale.
2. Styrket økonomi
Lær at omsætte spild til forretning og spotte oversete muligheder for besparelser i jeres processer.
3. Bæredygtighed i praksis
Opbyg grundlaget for troværdig ESG-rapportering, som pga. lovkrav ikke kun er en konkurrenceparameter, men et ”license to operate”.
4. Netværk og videndeling
Mød andre virksomheder, der står med samme udfordringer i den grønne omstilling – og spar med erfarne specialister.
5. Konkrete værktøjer
Få adgang til redskaber og viden udviklet i ZeroWaste-projektet, som du kan implementere direkte i din virksomhed.
* Prisen er en brøkdel af, hvad lignende workshops ville koste – men her drager du fordel af, at Industriens Fond har investeret i ZeroWaste-projektet.
For dig, der ikke kun vil snakke
Workshoppen er relevant for alle virksomheder, der er afhængige af materieller ressourcer. Den typiske deltager arbejder med produktion, produktudvikling, forretningsudvikling eller bæredygtighed.
Ikke mindst er workshoppen for dig, der ønsker, at det ikke bare bliver ved snakken.
Vi lægger nemlig vægt på en både holistisk og hands-on tilgang, hvor du på den ene side får inspiration til både design, spildreduktion og forretningsmodeller – og på den anden side arbejder konkret med din egen virksomheds materialestrømme.
Tidligere deltagere i workshoppen udtaler blandt andet:
"Det har været en kæmpe øjenåbner"
"Det er en meget lille indsats for noget, der potentielt kan være en stor økonomi i din virksomhed"
Vi gør opmærksom på, at deltagerprisen er per virksomhed, så du er meget velkommen til at tage flere kollegaer med. I tilmelder jer blot på kursussiden og vil kun blive faktureret for én tilmelding.
Workshoppen er en del af ZeroWaste, et samarbejde mellem Teknologisk Institut og Aalborg Universitet, støttet af Industriens Fond. ZeroWaste arbejder for en fremtid med nulspild i danske virksomheder. Læs mere på zerowaste.dk.
Maria er kemiingeniør og seniorspecialist ved Produkt og Materialekemi på Teknologisk Institut. Maria har dyb indsigt i materialers egenskaber og samarbejder med danske virksomheder inden for produkt- og materialeudvikling.
Josefine har en baggrund i kemi og biovidenskab og arbejder hos Teknologisk Institut tæt sammen med danske virksomheder for teknologiudvikling og implementering af innovative løsninger indenfor tekstil og plast. Josefine har erfaring med produktudvikling, analyse af kemisk indhold, og formulering. kvalitetsstyring og procesoptimering.
Gitte Julie er kemiker og projektleder ved Produkt- og Materialekemi på Teknologisk Institut. Gitte Julie arbejder ind i flere projekter indenfor bæredygtig produktudvikling og genanvendelse, hvor hun sikrer vidensdeling og forankring af den grønne omstilling hos virksomhederne. Gitte Julie har i projekter bidraget til struktureret problemløsning og hjulpet virksomheder til en mere bæredygtig omstilling.
Aarhus 23. januar 2025 | |
Aarhus 12. marts 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk