Måleteknologi til slagterierne
WP 1. Udvikling af online CT
Konferencebidrag - Omtale:
Ti Pressemeddelse(2017) Ing.dk 20. sept. + foodsupply.dk + cedi.dk + tekniskfokus.dk + altomteknik.dk + padum.dk + fleischwirtschaft.com
Fremtidens svin skal parteres efter CT-skanning
TI Pressemeddelse(2017) Danske bioanalytikere nr. 11 s. 7
CT-skanner rykker ind i svineslagterierne
Bager Christensen, L. (2013) German-Austrian-Danish workshop on Industrial CT scanning -speak
In-line CT for application in the food industry
Hendriksen, D.; Bager Christensen, L.(2012) BrightNow september side 30-31
Cutting it finer
WP 2. AutoFOM- DK opdatering
Reference:
Røe, M. (2011) Nordisk klassificeringsmøte. GoMørning nr. 2, side 27-29
Olsen, E.V. (2012) Classification of carcasses. Encyclopaedia of meat science. second edition - not published
WP 3. Højt fagligt vidensniveau inden for måleteknologi
Artikel:
Berhe, D.T.; Engelsen, S.B.; Hviid, M.S.; Lametsch, R. (2014) Food research international 66, s. 123-31
Raman spectroscopic study on effect of the cooking temperature and time on meat proteins
Berhe, D.T.; Lawaetz, A.J.; Engelsen, S.;Hviid, M. (2015) Food Control 52, s. 119-125
Accurate determination of endpoint temperature of cooked meat after storage by Raman spectroscopy and chemometrics
Konferencebidrag
Bager Christensen, L. (2013) Teknologisk Matforum Temadag 4.december - præsentation
Deteksjon av fremmedlegemer i mat - et viktigt led i kvalitetsarbeidet
Bager Christensen, L.; Graversgaard, KH.; Schou Nielsen, M.(2012) 58th ICoMST, Montreal