Ny procesteknologi i fødevareindustrien - Nyhedsbreve
Vælg side
Projekt Ny procesteknologi i fødevareindustrien 2020->
Se video - Frokostwebinar – Ohmsk opvarmning af fødevarer
Nyhedsbreve - nyeste forrest
Procesteknologisk overvågning #46
Procesteknologisk overvågning #45
Procesteknologisk overvågning #44
Procesteknologisk overvågning #43
Procesteknologisk overvågning nr. 42
Projektet før 2020
WP 1: Procesteknologisk overvågning
Artikel:
Vestergaard, C. (2019) Kog en skinke på 5 minutter. Fødevaremagasinet, september side 18
Vestergaard, C. (2018) Kød til alle? Momentum nr. 2, side 8-11
Nyhedsbreve fra 2009-2013
Omtale: Food Supply.dk 6. juni - Er det muligt at fremstille 'kød' af planeter
WP 2: Accelererede processer - alternativ opvarmning, nedkøling, frysning og optøning
Ohmisk opvarmning virker – testet af DMRI
S. 2 i nyhedsbrev nr. 9 ovenfor
Hurtigt mørt med Nutripulse® e-Cooker – testet af DMRI
S. 3 i nyhedsbrev nr. 10 ovenfor
Langsomme lydbølger gør ikke nedkølingen hurtigere - testet på DMRI
S. 4 i Nyhedsbrev nr. 6 ovenfor
Magnetfelter til hurtigere nedkøling - testet på DMRI
S. 4 i Nyhedsbrev nr. 7 ovenfor
Reference:
Søltoft, J (2011)Hurtig opvarmning kræver hurtig nedkøling.Plus Process nr 6. side 10
WP: 3 Højtryksbehandling af kødprodukter
Folder:
Folder Højtryksbehandling af kød
Folder Højtryksbehandling af kød - eng
Artikler/omtale/interview:
Vestergaard, C. (2019) Kødkrigen. P1 -18/4 - 7.52 min inde i program
Søltoft-Jensen, J. (2012) Produktudvikling med højtryk kræver sund fornuft. Plus Process nr. 4. April s. 22-24
Søltoft-Jensen, J (2012) Tryk på udviklingen af nye kødprodukter. Foodsupply.dk 1.maj
Søltoft-Jensen, J(2012) Speciel kødbehandling skaber gourmet kød. Videnskab.dk 7.maj
Søltoft-Jensen, J (2012) Högt tryck på nya köttprodukter. Livsmedel i Fokus 5- maj side 44
Grossi, A.;Søltoft-Jensen, J.;Knudsen, JC et al... (2012) Reduction of salt in pork sausages by the addition of carrot fibre or potato starch and high pressure treatment. Meat Science
Wolfenberg, A.; Søltoft-Jensen, J (2012) Svinekød med tryk på. Effektivt Landbrug 6. juni - side 6
Søltoft-Jensen, J. (2012) Sæt tryk på kødet. Levnedsmiddelbladet nr. 6 side 32
Søltoft-Jensen, J. (2012) Kødet kan mørnes af trykbølger. Levnedsmiddelbladet nr.11 side 52
Søltoft-Jensen, J (2012) Kød skal mørnes af trykbølger. MagasinetInnovation 22/10-2012
WP 6:Optimal forædlingsproces ved lavtemperaturvarmebehandling
Rapport:
Artikel:
Nersting, L., Kehlet, U. (2018) Skånsom varmebehandling forbedrer kvalitet og udbytte af kødpålæg. Fødevaremagasinet november, side 16