Digital fødevareproduktion - Publikationer
Vælg side
2021
Plus Proces april nr. 3, side 12 - 3D-måleteknologier til digital fødevareproduktion
2020
Levnedsmiddelbladet juli, side 36 - Gennembrud for digitale tvillinger
Food Supply Magazine juli - Nu får slagtegrisen en digital tvilling
Xcelgo.com, 2. september - Xcelgo collaborates with new Centre for Digital Twins
Plus Proces august, side 16 - Nyt it-værktøj løfter procesovervågning op til næste niveau,
Nyhedsbrev Xcelgo udsendt 3. juli - breakthrough in achieving a true digital twin
Nyhedsbrev DMRI udsendt 3. juli 2020 til 894 kunder og kontakter
Nyhedsbrev DMRI udsendt 30. januar 2020 til 899 kunder og kontakter
Webinar afholdt 19. december 2019:
Optimal udskæring af okse-langryg til ensartede bøffer og stege/småkød. Udskæringen er fastlagt på basis af 3D-måling med online CT, som giver billeder af tværsnit før udskæring. Målingen/digitaliseringen kan udføres før trimning af råvaren. Dermed kan tykkelsen af bøffer med en given fedtkant og vægt fastlægges inden trimning, og de dele af fileten, som ikke egner sig til bøffer, kan identificeres og anvendes til stege. Informationen formidles til en slagter ved hjælp af 3D-laser. På længere sigt kan informationen formidles til en robot til automatisk udskæring og trimning.
Metoden er demonstreret på et webinar 19.12.19.
Aktiviteten er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.