Facebook LinkedIn Twitter Ernæringskvalitet af kød - Kød i måltidetVælg side01. Forside02. Animalske ingredienser03. Kød i måltidet04. Næringsdeklaration05. Ernærings- og sundhedsanprisning06. Kost- og måltidsvaner07. Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukter08. Kød og kræft09. Salt10. Kød og fibre11. DMRI servicesRapporter:Eating quality of five different pig cross breeds246 KB pdfServing high meat protein lunch reduces subsequent energy intake at dinner218 KB pdfRapport. Holistisk forbruger analyse. Friland719 KB pdfRapport. Svinekød.Vitaminbevarelse. Sousvide1,8 MB pdfPoster. Elderly people's preference for meal appearance4 MB pdfPoster. Pictures in consumer research9,7 MB pdf Andre dokumenterMættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægtPlantefibre gør frikadellerne mere mættendeFoU-projekterSvinekød med fokus på sundhed og kvalitetBær og urter skal konservere kødLæs mereHøj spisekvalitet af fersk svinekød