Facebook LinkedIn Twitter Ernæringskvalitet af kød - NæringsdeklarationVælg side01. Forside02. Animalske ingredienser03. Kød i måltidet04. Næringsdeklaration05. Ernærings- og sundhedsanprisning06. Kost- og måltidsvaner07. Udvikling af sunde og velsmagende kødprodukter08. Kød og kræft09. Salt10. Kød og fibre11. DMRI servicesRapporterRapport. Mættet fedtindhold i dansk okse og kalvekød1,1 MB pdfProduktkatalog. Kalv-og okseudskæringer4,1 MB pdfKonferencerICoMst 2012Paper. Nutritional composition of Danish Beef273 KB pdfPoster. Nutritional composition of Danish Beef932 KB pdf Læs mere om næringsdeklarationer Andre dokumenterMættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægtPlantefibre gør frikadellerne mere mættendeFoU-projekterSvinekød med fokus på sundhed og kvalitetBær og urter skal konservere kødLæs mereHøj spisekvalitet af fersk svinekød