Fødevarekvalitet og convenience – value for money - Medieomtale og artikler
2023
Tech Weekly, 23. august 2023 - Cooking sausages with electricity could reduce energy consumption by half
2022
Plus Proces, nr. 6 september 2022 - Ohmsk opvarmning et bæredygtigt altenativ
Levnedsmmiddelbladet september 2022 - Ohmsk opvarmning et bæredygtigt altenativ
Maskinmesteren, september 2022 - Ohmsk opvarmning
Fødevaremagasinet, septemeber 2022 - Optimering af holdbarhed med DNA-sekventering
Meatingpoint Magazine, september, nr. 45, 2022 - Product development with plant-based ingredients - don't forget food safety
Fødevaremagsinet, august, 2022 - Produktudvikling - husk fødevaresikkerhed og holdbarhed
Frederiksborg Amts avis, Fritidsmarkedet, Rebildsdag, Randers idag, FjordAvisen, Vendsyssel avis, Aalborg avis, juli-september 2022. - Dropper man nogle af farmors køkkenråd, kan man mindske madspild
2020
Meatingpoint Magazine, december 2020 - Thermal shock treatment of meat surfaces can double the shelf lige of meat products in the retail sector
Fødevaremagasinet, december 2020 - Kan sensorisk kvalitetforudsiges med DNA-analyse?
Teknologisk Institut hjemmeside 2020 - Antimikrobiel emballage - muligheder og begrænsninger
Fødevaremagasinet, november 2020 - Termisk chok af kødoverflader kan fordoble holdbarheden i detail
Teknologisk Institut hjemmeside 2020 - Lotuseffekten og antimikrobiel papirbaseret barriereemballage
Plus proces, august, 2020 - Sæt strøm til skinken og spar penge
mst.dk, april, 2020 - DNA-test skal afsløre bakterier i madvarer
Levnedsmiddelbladet, 4, side 18, 2020 - Ny metode kan koge skinke på to minutter.
Food & Drink, juni, side 22, 2020 - Sæt strøm til skinken.
Installations Nyt, maj, side 16, 2020 - Sæt strøm til skinken.
gts-net.dk, april - Sæt strøm til skinken og spar penge
Foodsupply.dk, april - Sæt strøm til skinken og spar penge
ditaalborg.dk - Sæt strøm til skinken og spar penge
elfokus.dk, inputmag.dk, jammerbugtavis.dk, altomteknik.dk, automatik.nu, Food supply magazine april - Sæt strøm til skinken og spar penge
Packmarkedet marts 2020, side 15 - Mini-papirfabrikken - din vej til fleksibel fremstilling af bæredygtig emballage
Dansk Erhvervs Fjerkræ februar 2020, side 48 - Nye analysemetoder kan vise hvilke procestrin, der har betydning for bakteriesammensætning og holdbarhed af kyllingefilet
2019
Medlemsinformation Plast og Emballage, 06 2019 side 8-10 - Implementering af genanvendelig og bionedbrydelig antimikrobiel emballage
Medlemsinformation Plast og Emballage, 05 2019 side 15-20 - Fremstilling af genanvendelig støbt papiremballage med bionedbrydelige barrierecoatings
Medlemsinformation Plast og Emballage, 04 2019 side 12-13 - Gentænkning af bæredygtig emballage til kølekæden
Levnedsmiddelbladet december 2019, side 22 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter
Brønderslevavis.dk november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark
Jammerbugtavis.dk november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark
ditaalborg.com november 2019 - Færdigretter har fået stærkt comeback i Danmark
Retailnews.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter
packm.dk november 2019 - Stor efterspørgsel på færdigretter stiller nye krav til fødevareindustrien
Food-supply.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter
GTS-net.dk november 2019 - Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter
Fødevaremagasinet, september 2019, side 18 - Kog en skinke på 5 minutter