Måltider med svinekød: Råvarer, teknologi & ernæring
WP1: Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt
WP2: Mere animalsk protein til flere
Rapporter:
Konference:
Støier, S.; Hansen, E.T.; Meinert, L. (2015) ICoMST, 23.-28. august, France
Paper:
Poster:
Artikel:
Meinert, L. (2017) Fleischwirtschaft International, 5 side 22-23
Why don't we use what we have?
Meinert, L. (2017)Plus proces nr. 5 side 8 + fodevarefokus.dk, august
Kan man optimere brugen af de proteiner, vi allerde har?
Meinert, L. (2017) LF.dk nyhedsbrev for medlemmer 17. august
Hvordan ser fremtiden for kødprotein ud?
Meinert, L. (2017) Krogen juni
Fra gris til is
Meinert, L.; Hansen, E.T.(2016) Plus Proces nr 3
Velsmagende, proteinberigede måltider til sund aldring
Meinert, L.; Broge; E.; Bejerholm, C.; Jensen, K. (2015) Food Science & Nutrition -open access
Application of hydrolyzed proteins of animal origin in processed meat
Honnens de Lichtenberg Broges, E. (2015) Fødevaremagasinet februar, side 20-21
Næringsrige råvarer fra slagteriet kan blive til ernæringsrigtige produkter
WP3: Nye blodprodukter med bedre funktionelle egenskaber
Rapport:
Artikel:
Honnens de Lichtenberg Broges, E.; Meinert, L. (2015) Landbrugsavisen uge 8, sektion 2
Svineblod er kilde til proteiner