mEATquality - et projekt støttet af EU-Horizon 2020

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

kylling til feb nb

mEATquality - et projekt støttet af EU-Horizon 2020

mEATquality analyserer forbrugernes holdninger, opfattelser og præferencer vedrørende bæredygtig kødproduktion. De opdrætsfaktorer, der bestemmer ‘ekstensiviteten’, kan anvendes og optimeres i økologiske, fritgående og konventionelle produktionssystemer.

mEATquality har 17 partnere fra 7 Europæriske lande, herunder 7 akademiske partnere, 5 forskningscentre og 5 partnere, som arbejder i den økologiske eller konventionelle kødkæde, og ledes af Wageningen Universitet (WUR)

Projektets hjemmeside

 

Artikel:mqlogo

Fødevaremagasinet march 2023, page 16-17

Hviid, Marchen, Esbjerg, Lars

Hvordan oplever forbrugere forskelle i kvalitet i kød fra kyllinger og grise, som har levet i forskellige produktionssystemer?

 

Konferencepræsentation::

19th Nordic sensory Workshop 25.+26 april 2023

Sensory and consumer perception of meat in relation to extensive husbandry factors

Marchen Hviid

 

Teknologisk Institut er med i arbejdspakke 1, 3 4 og 5

meatq