
mEATquality - et projekt støttet af EU-Horizon 2020
mEATquality analyserer forbrugernes holdninger, opfattelser og præferencer vedrørende bæredygtig kødproduktion. De opdrætsfaktorer, der bestemmer ‘ekstensiviteten’, kan anvendes og optimeres i økologiske, fritgående og konventionelle produktionssystemer.
mEATquality har 17 partnere fra 7 Europæriske lande, herunder 7 akademiske partnere, 5 forskningscentre og 5 partnere, som arbejder i den økologiske eller konventionelle kødkæde, og ledes af Wageningen Universitet (WUR)
Artikel:
Fødevaremagasinet march 2023, page 16-17
Hviid, Marchen, Esbjerg, Lars
Hvordan oplever forbrugere forskelle i kvalitet i kød fra kyllinger og grise, som har levet i forskellige produktionssystemer?
Konferencepræsentation::
19th Nordic sensory Workshop 25.+26 april 2023
Sensory and consumer perception of meat in relation to extensive husbandry factors
Marchen Hviid
Teknologisk Institut er med i arbejdspakke 1, 3 4 og 5