Nye kombinationer med kød og planteprotein - Artikler, konferencer etc.
Artikler:
Grønbeck, M., Terrell, G. og Granly Koch, A. (2022) Hållbare, säkra och välsmakande köttprodukter. Livsmedelsnyheter.se 7. januar
Hofer, L., Kaas-Larsen, K. (2020) Grønnere kødprodukter med planteprotein. Fødevaremagasinet oktober, side 16
Kehlet, U. (2019) Godt protein - fokus på proteinholdige fødevarer og proteinkvalitet. Fødevaremagasinet marts side 18-19
Kehlet, U. (2019) Mæt med proteiner - betydningen af proteinkilder. Nutritionsfakta.se, publiceret 27/2-19
Miklos, R. (2019) Processen som kan få mere planteprotein på middagsbordet. Plus proces nr. 8, side 36
Hofer, L. Aaslyng, MD. (2018) Kødprodukter med planteprotein. Fødevaremagasinet september, side 20
Konferencer:
Aaslyng, MD (2019) Sustainable well-tasting meat products. Præsenteret på 13.Pangborn symposium, juli, Edinburgh
Nyhedsbrev:
(2019)Protein er ikke bare protein//velsmagende kødprodukter med plante. Nyhedsbrev DMRI News - april 2019
Speciale: