Sidestrømme med høj funktionalitet

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

Sidestrømme med høj funktionalitet

Projektets overordnede formål er at udvikle en skånsom metode til ekstraktion af proteiner fra lavfedtholdige sidestrømme, således at proteinerne bevarer funktionaliteten og kan tilsættes fødevarer/måltider, uden at spisekvaliteten af de proteinberigede fødevarer kompromitteres.

 

Rapport:

 

Artikler/presse:

 (2019)  Få værdi ud af sidestrømme. Mælketidende december side 13                                               

Kaas-Larsen, K., Tørngren, MA (2019) Funktioneller ingredienser fra biprodukter. Fødevaremagasinet december side 16-17                                                 

Sørensen, K.,Hofer, L. (2018) Muligheder for membranfiltrering i kødindustrien. Fødevaremagasinet december side 18-19
                                               

 

Konferencer/seminar:

Tørngren, MA (2020) How to upgrade food industry side streams to high-quality proteins. Food processing for the future, Middelfart 16. januar

Hofer, L., Lund, B., Kehlet, U. (2019) Extraction of proteins from slaughterhouse side streams.POSTER. DTU seminar om bæredygtige ingredienser 8. april.