Projektoversigt SAF 2020

Lars Leopold Hinrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 63.

forside

Projektoversigt SAF 2020

BUDGETÅR 2020

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2020.

Klik på projekttitlen for at se mere

71. Augmented Cellular Meat Production (ACMP)
       AP 1 - Quality inspection and contaminant detection of bellies​
       AP 2 -
 Belly trimming with handling assistance​​
       AP 3 - Augmentet carcasse processing assistance​

72. Bakterieoverførsel mellem produkter og flader

73. Cellebaseret produktion
      AP 1 - Optimeret udnyttelse af multifunktionsrobotter

74. Dokumentationskrav til fødevarekvalitet, kemi og sensorik

75. Fremtidens slagteri
      AP 5 - Den lille hjælper

77. Holdbarhed og sikkerhed af semiforædlede produkter

78. Inaktivering af hepatitis E virus i kødprodukter

79. IT-løsninger i industri 4.0 rammer
      AP 3 - Nye funktioner og fleksibilitet i brugerflade
      AP 4 - Digital procesovervågning
      AP 5 - Teknologier til fuld sporbarhed

80. Klimasmarte kødprodukter - Nye kombinationer med kød og planteprotein

81. Kortlægning og standardisering af dyrevelfærd på slagtedagen
      AP 1 - Kortlægning af bedøvelsesprocedurer​
      AP 2 - Udvikling af standard for dyrevelfærd og automatisering​  
   

83. Midterstykkerobotter
      AP 1 - Afskæring af hel ribbensplade

84. Monofunktionsrobotter
      AP 1 - Forbedret arbejdsmiljø ved ophængning af skinker
      AP 3 - Afskæring af haleben fra skinker

85. Multifunktionsrobotter
      AP 1 - Ultrahurtigt værktøjsskifts til multifunktionsrobot
      AP 2 - Hyperflexibel pakkerobot

86. Ny procesteknologi i fødevareindustrien
      AP 1 - Procesteknologi i fødevareindustrien
      AP 2 - Reduktion af procestid i forædlingsindustrien
      AP 3 - Høj lagringsstabilitet og kort tørretid for pepperoni

87. Nye effektive køleprocesser

88. Nye mikrobiologiske metoder

89. Nye måleteknikker til kødindustrien

90. Optimeret rengøring og desinfektion i kødindustrien
      AP 1 - Nytænkning af rengøring med afsæt i kemien
      AP 3 - Objektiv rengøringskontrol

91. Plast-, ben- og bruskdetektor

92. Reduktion af Listeria monocytogenes i fersk kød

93. Screening af blod for antibiotikarester og sygdomsmarkører

94. Slagtegangsrobotter
      AP 1 - Automatisk udstikning af kæber

95. SOTRANS

96. Stop for kastration – måling og kvalitet af hangrisekød
     AP 1 - Optimering af laboratoriemetode til sortering af hangrise
     AP 2 - Velfærd, kvalitet og udbytte ved stop for kastration

97. Tarmhuset version 2,0
      AP 1 - Optimeret fraslåning af smaltarm

98. Tjek af materiel – forurening og defekter

99.  Uddannelse og forskning på kødområdet

100. Udviklingen i kødprocent

101. Undgå pustning af kødprodukter og sammensatte produkter

102. Undgå toksinproduktion fra skimmel ved brug af mælkesyrebakterier

103. Vandreduktion, genanvendelse og brug af sekundavand

104. Vision til kødkontrol på slagterierne

105. Vækst og toksinproduktion af Bacillus cereus og Staphylococcus aureus

106. Alternativ anvendelse af blod

 

Tidligere års SAF-projekter ses her - 2015-2019 ARKIV