Projektoversigt SAF 2023

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

Welfare and Quality Check

Projektoversigt SAF 2023

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2023

 

25 Automatisk kvalitetskontrol
      AP1. Detektion af brusk på overflader
      AP2. Kvalitetskontrol af slicevarer
      AP3. Nye målemetoder til kødindustrien

26 Bedre arbejdsmiljø

28 Den digitale fabrik
      AP1 Digital procesovervågning i opskæring og udbening
      AP2 Detektion og håndtering af bylder
      AP3 Monitorering af skærekvalitet
      AP4 VisStik II

29 Dyrevelfærd på slagtedagen
      AP1. Stressfri bedøvelse
      AP2. Viden om dyrevelfærd

30 Holdbarhed af kød i store forpakninger

31 Holdbarhedsmodel for plucksdele til humant konsum

32 Klassificering og værdisætning af slagtekroppen
      AP1. Klassificering
      AP2. Værdisætning af hangriseslagtekroppen

33 Krav til fødevarekvalitet – kemisk/fysisk dokumentation

34 Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og sensorik

36 Ny procesteknologi i fødevareindustrien
      AP1. Procesteknologi i forædlingsindustrien
      AP4. Optimeret produktion af traditionel bacon
      AP5. Grøn, kontinuert og hurtig køling

37 Næste generation pakkeri 
      AP1. Hyperfleksibel pakning af brystflæsk, midterstykker og kamme

38 Optimal udnyttelse af animalske sidestrømme
      AP1. Procesoptimeret udvinding af protein fra griselunger
      AP2. Upcycling af animalske sidestrømme
      AP3. Blod som næringsbooster til petfood og fødevarer 

39 Patogenfrit kød

40 Platformbaserede robotter
     AP1. Automatisk pudsning af mørbrad

41 Prædikteret fødevaresikkerhed
     AP1. Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter
     AP2. Vækstmodel for B. cereus i varmebehandlede kødprodukter
     AP3. DMRIPredict 2.0

42 Saltreduktion i spegepølser og bacon

43 Sporbarhedsteknologi
      AP1 Track gris fra landmand til slagteri
      AP2 Automatisk registrering af leverandørnummer og kønskode
      AP3 Sporbarhed med visiontracking
      AP4 Rettidig udvikling af produktions-IT

44 Transport af ikke-færdigudlignet kød
      AP1. Transport af ikke-færdigudlignet kød 

45 Uddannelse og forskning på kødområdet

46 Undgå vækst og toksinproduktion af Staphylococcus aureus

47 Vision til kødkontrol på slagterierne
      AP1. Vision til kødkontrol (slagtekrop)
      AP2. Vision til kødkontrol (plucks- og tarmsæt)

48 Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgå