Projektoversigt SAF 2025

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

kotteletsaf25_MG_5231.jpg

Projektoversigt SAF 2025

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2025

                                                                                                mindre

1. Automatisk produktidentifikation

2. Automatisk udskylning af krustarm

3. Dokumenteret sporbarhed   
 
      AP2. Fuldautomatisk registrering af leverandørnummer og kønskoder 

4. Dyrevelfærd på slagtedagen
      AP3. Viden om dyrevelfærd 
      AP4. Jævnt flow i hele slagtekæden 

5. Holdbarhed af konserves med lavere nitritindhold 

6. Højere frostlagringstemperatur – konsekvenser for holdbarhed 

7. Kontrol af C-krog på juletræer

8. Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise 
     AP1. Kvalitet af kød fra immunokastrerede danske hangrise  
     AP2. Forædlingskvalitet af kød fra hangrise og immunokastrater 

9. Metodiske problemstillinger indenfor mikrobiologi og kemi
      AP1. Mikrobiologi
      AP2. Kemi

10. DMRI Predict – en genvej til viden 

11. Uddannelse og forskning på kødområdet

12. Udnyttelse af viden fra vision til kødkontrol (VTK) 
    AP1. Proceskontrol efter midtflækning 
    AP2. Overvågning af fedtendeboring 

13. Validering af Clostridium botulinum-modellen 

14. Validering af Listeria monocytogenes-modellen 

15. Validering af prædiktive modellers anvendelighed for hybridprodukter

16. Vækstmodel for B.cereus i varmebehandlede kødprodukter

17. Vækstmodel, så pustning af kødprodukter og sammensatte produkter undgås

18. Water fit for purpose