Test af autonome mobile robotter til planteproduktion

Andrés Villa Henriksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 69.

Mobile robotter

Test af autonome mobile robotter til planteproduktion

Autonome mobile robotter til planteproduktion eller til brug på grønne områder begynder at vinde indpas.

Uvildige test og dokumentation er med til at fremme implementeringen af teknologien, hvad enten du er produktudvikler, distributør, indkøber eller bruger af mobile robotter.
 
Hos Teknologisk Institut er vi specialiseret i at teste nye teknologier til brug i planteproduktionen – og ud fra det enkelte produkt og hvor i udviklingsprocessen du er, kan vi rådgive om, hvilke test og hvilken dokumentation, der vil give størst værdi, f.eks.: 

  • Sikkerhed og risikovurdering af produkter og løsninger med henblik på CE-mærkning
  • Præcision
  • Agronomisk validering
  • Manøvredygtighed
  • Effekt, kapacitet og driftsøkonomi
  • Brugervenlighed

Brug Teknologisk Institut og vores uvildige konsulenter som en betroet udviklingspartner. Gør brug af vores ekspertviden til at udvikle dit autonome mobile robotprodukt til planteproduktion eller grønne områder. Enten som udviklingspartner eller som partner i et nationalt eller internationalt forsknings- og udviklingsprojekt.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Test af sikkerhed og risikovurdering:
    Vi kan teste sikkerheden af din robot og lave hele eller dele af tekniske rapporter.
  • Test på bane:
    På asfaltbane og i mark/grønne områder kan vi teste præcision, manøvredygtighed og lave dokumenterede test af brugervenlighed.
  • Markforsøg:
    Vi kan teste robotten i markforsøg og sammenligne med andre dyrkningssystemer og -teknologier. Vores OnFarmPlus forsøg giver mulighed for at optimere forsøgsdesign og inkludere georefererede sensordata: Bonitetsdata (EM38), udbyttekort, satellitdata, dronedata, RGB-billeddata eller andre relevante data i den statistiske analyse.

Se også input fra temadagen vedr. undervisning i autonome markrobotter - et tilbud til uddannelsesinstitutioner inden for landbrugserhvervet