Testproduktion af dine plantebaserede fødevarer
Testproduktion af dine plantebaserede fødevarer på vores pilotanlæg
Pilotproduktion af Fremtidens Fødevarer
På vores pilotanlæg kan vi med vores fødevareekstruder skræddersy forskellige processer til at teste dit plantebaserede produkt. Vi kan i løbet af en dag køre 7-8 produktioner med forskelligt fokus på struktur, tekstur, smag og farve for at nå frem til et tilfredsstillende resultat. Vi bruger blandt andet 3D-print teknologien til at gøre vores udstyr endnu mere fleksibelt. I vores fødevaregodkendte lokaler har vi udstyr til flere processer og kan derfor køre produktioner af dit produkt helt ned til 20 kg ad gangen. Det giver dig mulighed for at teste mere økonomisk og hurtigere justere din opskrift, så den bliver klar til markedet.
Vores pilotanlæg er en registreret fødevarevirksomhed med tilladelse til at producere fødevarer som underleverandør. Hvis du har brug for at teste dit nye produkt af på markedet, kan vi derfor hjælpe dig fra produktion til tørring og pakning i lille skala.
Ekstrudering af planteproteiner
I vores proceshal har vi en fødevaregodkendt ekstruder som vi anvender til produktion af TVP (tekstureret vegetabilsk protein) og HMMA (’high-moisture meat analogues'’). Vi har erfaring med teksturering af forskellige ingredienser og bruger denne erfaring når vi skal udvikle en optimal ekstruderingsproces til netop jeres recept.
Vi hjælper med produktionen af dit plantebaserede produkt:
Proces- og produktudvikling af ekstruderede planteprodukter
Dokumentation og afprøvning af råvarers ekstruderingsegenskaber
Relevant for- og efterbehandling
Tør- og vådteksturering af planteproteinkoncentrat
Test af additivers stabilitet i ekstruderings- og tørringsprocessen
Lønproduktioner af fødevarer
Hør sektionsleder og ekstruderingsekspert Kirstine Olesen fortælle om en udviklingsdag:
Læs mere om hvad vi kan hjælpe med indenfor Plantebaserede fødevarer: