Bæredygtig Forretningsudvikling - Forandring gennem konkrete indsatser

Knud Erik Hilding-Hamann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 21.

fire konsulenter arbejder sammen. èn fortæller - andre lytter

Bæredygtig Forretningsudvikling - Forandring gennem konkrete indsatser

Vi hjælper med at definere en strategisk retning for bæredygtighed i din forretning ved at anvende forskellige strategiske metoder. Samtidig skaber vi indsigter om prioriteter hos jeres kunder, konkurrenter og i jeres omverden som udgangspunkt for prioritering af indsatser i jeres virksomhed. 

Vi tilbyder et stærkt strategisk afsæt igennem bl.a. livscyklusanalyser, dobbeltvæsentlighedsanalyser og klimaregnskaber. Endvidere hjælper vi med at skabe en portefølje af initiativer, der er tilpasset jeres specifikke behov og målsætninger for bæredygtig udvikling.

Visuel model der viser hvordan en virksomhed går fra analyse af sin situation over strategi til konkrete bæredygtighedsfremmende handlinger.

Værktøjer til at komme i gang 

Vi samarbejde med virksomheder om at komme i gang med bæredygtighedsarbejdet. Man kan bruge forskellige værktøjer til at vurderer, hvor bæredygtig virksomheden er og starte en samtale om, hvor man gerne vil sætte ind. Vi kan støtte jer både i at lave tage en status på jeres bæredygtighed og skabe en portefølje af indsatser, som kan rykke jer i den retning, I gerne vil.

  • Bæredygtighedshjulet er et værktøj, som udbydes af Erhvervshus Hovedstaden, men kan bruges af alle til at lave en bred screening af virksomhedens bæredygtighed. 
  • Klimakompasset kan hjælpe dem, som vil arbejde med deres klimaaftryk. Klimakompasset kan være en nem måde at komme i gang og forberede jer på at lave et egentligt klimaregnskab.

Kontakt os for at få sparring på, hvordan I kan anvende værktøjerne hos jer.