Emballage - Projekter
Vælg side
Neden for er et udsnit af vores igangværende udviklingsprojekter. Vi deltager i og driver både internationale og nationale udviklingsprojekter:
- FORMCELL, Eurostars: Udvikling af fleksible værktøjer til støbning af cellulosebaserede støbepapemballager. Kontakt faglig leder Alexander Bardenshtein (på 7220 2238 eller alb@teknologisk.dk) for mere information.
- Kvalipak, GUDP: Udvikling af aktive emballager og forbedrede pakkeløsninger til forbedring af kvaliteten af frisk frugt og grønt, og til nedbringelse af madspildet.
- Tempvent, MUDP: Udvikling af emballagefilm, der kan kompensere for de store variationer, der er i frugt og grønts iltforbrug under de varierende opbevaringstemperaturer, for derigennem af mindske madspildet.
Senest afsluttede projekter:
- Mindre madspild i værdikæden, MST Madspild: Udvikling af sekundære emballageløsninger, som optimerer synlighed og produkteksponering, tillader flere pakkestørrelser på samme hyldeplads, optimerer logistik for fødevareproducent og detailhandlen, og øger informationen til forbrugerne i butikken. Brød som case.
- Mindre spild af restemad, MST Madspild: Udvikling og design af multifunktionel opbevaringsboks med funktionalitet, der sikrer lækker og ensartet opvarmning i mikrobølgeovn.
- Safetypack, FP7: Udvikling af kontaktløse lasersensorer til in-line iltmålinger i fødevareproduktioners kvalitetssikringssystemer. Læs mere om projektet her. (http://www.safetypack-project.eu)
- PicknPack, FP7: Udvikling af fleksible pakkesystemer til automatisk emballering af friske og forarbejdede fødevareprodukter. Læs mere om projektet her. (http://www.picknpack.eu/)
- Performance, FP7: Personalized Food for the Nutrition of Elderly Consumers. Læs mere om projektet her. (http://www.performance-fp7.eu/) Kontakt faglig leder Alexander Bardenshtein (på 7220 2238 eller alb@teknologisk.dk) for mere information.
- Kølende transportemballage, GUDP: Udvikling af bæredygtig selvkølende emballage til distribution af fødevarer direkte til forbrugere. Kontakt konsulent Stanislav Landa (på 7220 1654 eller stal@teknologisk.dk) for mere information.
- Mindre madspild, GUDP: Udvikling af nye retninger og emballageløsninger til detailpakkede fødevarer for at sikre mindre madspild hos forbrugerne.