Få hjælp til at udvikle klimavenlige kødprodukter

Lise  Nersting

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 68.

fiberpølse

Få hjælp til at udvikle klimavenlige kødprodukter

Kombinationen af kød og planteprotein giver en unik mulighed for at skabe nye, spændende produkter. Ved at kombinere kød og planteprotein kan vi hjælpe dig med at imødekomme de klimamæssige udfordringer, der er ved produktion af animalske produkter, uden at gå på kompromis med den gode smag og ernæringsmæssige kvalitet, som kødprodukter har.

Vi kan hjælpe både produkt- og ingrediensproducenter i arbejdet med planteprotein.

Er du produktproducent, får du faglig, professionel sparring og rådgivning til fx:

  • Produktion af produkter
  • Udvikling af recept
  • Udvikling af proces
  • Holdbarhed under forskellige lagringsbetingelser
  • Næringsindhold
  • Vurdering af proteinkvalitet
  • Sensorisk beskrivelse


Er du ingrediensproducent, får du faglig, professionel sparring og rådgivning til fx:

  • Afprøvning af ingrediens i produkter
  • Næringsindhold
  • Vurdering af proteinkvalitet
  • Sensorisk beskrivelse
  • Konkurrentanalyser

 

Læs vores generiske retningslinjer for kødprodukter med planteprotein