Få hjælp til at udvikle klimavenlige kødprodukter
Kombinationen af kød og planteprotein giver en unik mulighed for at skabe nye, spændende produkter. Ved at kombinere kød og planteprotein kan vi hjælpe dig med at imødekomme de klimamæssige udfordringer, der er ved produktion af animalske produkter, uden at gå på kompromis med den gode smag og ernæringsmæssige kvalitet, som kødprodukter har.
Vi kan hjælpe både produkt- og ingrediensproducenter i arbejdet med planteprotein.
Er du produktproducent, får du faglig, professionel sparring og rådgivning til fx:
- Produktion af produkter
- Udvikling af recept
- Udvikling af proces
- Holdbarhed under forskellige lagringsbetingelser
- Næringsindhold
- Vurdering af proteinkvalitet
- Sensorisk beskrivelse
Er du ingrediensproducent, får du faglig, professionel sparring og rådgivning til fx:
- Afprøvning af ingrediens i produkter
- Næringsindhold
- Vurdering af proteinkvalitet
- Sensorisk beskrivelse
- Konkurrentanalyser
Læs vores generiske retningslinjer for kødprodukter med planteprotein