Fødevaresikkerhed og holdbarhed af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter
Akkrediteret mikrobiologiske laboratorium med erfaring indenfor analyse af ferske fisk og forædlede fiskeprodukter.
Vi kan hjælpe dig med mikrobiologiske undersøgelser, holdbarhedsstudier, hygiejne undersøgelser samt risikovurderinger i forbindelse med fødevaresikkerhed og holdbarhed.
I vores mikrobiologiske laboratorium kan vi bl.a. tilbyde følgende:
- Test for specifikke fordærvelsesorganismer
- Test for patogener (fx Listeria, chlostridier)
- Identifikation af dominerende mikroflora via DNA-sekventering
- Challenge test fx konserveringsmidler
- Holdbarhedsstudier
- Risikovurderinger mht. fødevaresikkerhed
- Hygiejne vurderinger af proces-anlæg
- Rådgivning indenfor parasit-forekomster
Vi har mulighed for at kombinere:
- mikrobiologiske undersøgelser/fødevaresikkerhed
- afprøvning af recepter i pilot
- sensoriske vurderinger fx produkt-karakteristika