Fødevaresikkerhed & Lovgivning
Fødevaresikkerhed & Lovgivning
Hos Teknologisk Institut er vores specialister altid opdateret på gældende regler i Danmark, Europa og USA indenfor fødevaresikkerhed, mærkning og anprisninger. Vi er fortrolige med krav og standarder til styring af fødevaresikkerhed, og kan rådgive dig i hvad du skal overholde i forbindelse med håndteringen af dine råvarer og produkter.
Varedeklaration og mærkning
Hos Teknologisk Institut er vi opdaterede med de nyeste ændringer i fødevarelovgivningen, og vi står altid klar til at vejlede fødevarebranchen.
HACCP og kvalitetsledelsessystemer
Alle virksomheder i fødevaresektoren har et ansvar for at håndtere fødevaresikkerheden, og både forbrugere og tilsynsmyndigheder insisterer på, at denne håndtering skal være baseret på en korrekt brug af HACCP-principperne.
Hos Teknologisk Institut rådgiver, underviser og sparre vi ledelsessystemet.
Netværk om fødevareallergener
Fødevareallergener er blevet et vigtigt emne i samfundet. Primært fødevareproducenter, forhandlere og myndigheder, men også storkøkkener, cateringselskaber og restauranter står over for daglige udfordringer med styring og mærkning af fødevareallergener.
Interesseret i at modtage viden direkte fra vores specialister?
Et par gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev med aktuel viden og relevante kurser til dig, der arbejder med fødevarer og prioriterer kvalitet.
Du vil modtage viden fra vores specialister indenfor sikkerhed, mærkning, bæredygtig fødevareproduktion, sensorisk smagstestning m.m. – alle med fokus på at give dig viden, som kan højne kvaliteten af dine fødevarer og produktion.
Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med Fødevaresikkerhed & Lovgivning