HACCP - Fødevaresikkerhed

Lone Sass  Mortensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 83.

Artiskokker

HACCP - Fødevaresikkerhed

Alle virksomheder i fødevarekæden er forpligtet til at styre fødevaresikkerheden og både kunder og myndigheder kræver, at denne styring er baseret på en korrekt anvendelse af HACCP-principperne. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en systematisk fremgangsmåde til at identificere, vurdere og styre de risikofaktorer, der kan skade forbrugeren.

HACCP alene gør dog ikke fødevarerne sikre. Uden ledelsens forpligtelse og engagement går det ikke, og HACCP skal bl.a. understøttes af en række basisprogrammer (GMP/PRP/GHP). Det hele indbygges i et ledelsessystem for fødevaresikkerhed, så alle de aktiviteter, der er vigtige for fødevaresikkerheden, kan blive ført ud i livet, efterprøvet, opdateret og forbedret.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning, træning og sparring i FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS, IFS, HACCP, GMP/PRP/GHP
  • Virksomhedstilpassede kurser og seminarer for ledelse, medarbejdere og HACCP-team
  • Rådgivning og sparring under udvikling, audit og opdatering af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed

Cases

For information om Teknologisk Institut´s HACCP-erfagruppe, så kontakt Lone Sass Mortensen. 

 

Oversigt over ydelser: Fødevaresikkerhed & Lovgivning